fbpx

Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

Hoe werkt het prepaid tegoed?

Beginsaldo prepaid kaart

Als u het horloge heeft gekocht in de webshop, krijgt u een beltegoed van € 15,- op uw prepaid simkaart (*)

Afboekingen prepaid kaart 

Iedere 30 dagen wordt er € 7,50 van uw beltegoed afgeboekt. Dit is de vergoeding voor het internetverkeer voor de werking en locatiebepaling van het horloge en voor de kosten voor het bellen bij alarmeren. U kunt met de LifeWatcher toestellen onbeperkt alarmeren zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht (**)

U kunt uw saldo inzien in de App: kies hiervoor de vier blokken rechts bovenin en klik dan op het prepaid tegoed.

Waarschuwingen bij een te laag prepaid saldo

Als uw saldo nog slechts voldoende is voor 30 dagen, komt er een melding in de App dat uw saldo laag is. U heeft dan nog ruim de tijd om het saldo op te waarderen, maar als u dit niet op tijd doet, stopt de werking van het gps-horloge. Is het prepaidsaldo opgebruikt, dan heeft u 3 maanden de tijd om opnieuw op te waarderen. Doet u dit niet dan zal de simkaart vervallen en kunt u op een later moment een nieuwe simkaart aankopen via onze webshop.

Opwaarderen prepaid saldo in de LifeWatcher App

Om op te waarderen kies de vier blokken rechts bovenin en klik dan op het prepaid tegoed. Klik op de groene knop "Opwaarderen". De betaling van de opwaardering kunt u eenvoudig in de app doen met dezelfde betaalmethode (Ideal of bancontact) waarmee u het horloge heeft gekocht. Het opwaarderen kan ook door de gebruiker of andere hulpverleners worden gedaan, dat is niet voorbehouden aan de superuser.

Tip!: Het is het veiligst om een ruim prepaid saldo aan te houden, want dan weet u zeker dat het horloge een alarm signaal kan versturen als u in nood bent. Mocht u onverhoopt ooit het horloge niet meer willen gebruiken, dan kunt u met een eenvoudige E-mail (om veiligheidsreden alleen vanuit de superuser) het resterende saldo terug laten storten (minus het gratis beginsaldo). De meeste mensen waarderen met € 45,- of € 90,- op om 6 respectievelijk 12 maanden onbezorgd gebruik te maken van het toestel. 

(*) Afboekingen prepaid kaart voor toestellen gekocht voor 6 september 2021

De afboeking van de simkaart werkten verschillend voor toestellen die voor 6 september 2020 zijn gekocht. Die simkaarten startten met een tegoed van € 10,- )

Voor LifeWatcher Senior en LifeWatcher SOS Button: Iedere 30 dagen (voor het eerst 30 dagen nadat u de simkaart heeft geregistreerd) wordt er € 5,00 van uw beltegoed afgeboekt. Dit is de vergoeding voor het internetverkeer voor de werking en locatiebepaling van het horloge en voor de kosten voor het bellen bij alarmeren. U kunt met de LifeWatcher Senior en LifeWatcher SOS Button in principe onbeperkt alarmeren zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht (*)

Voor LifeWatcher Active: Iedere 30 dagen (voor het eerst 30 dagen nadat u de simkaart heeft geregistreerd) wordt er € 3,50 van uw beltegoed afgeboekt. Dit is de vergoeding voor het internetverkeer voor de werking en locatiebepaling van het horloge. Daarnaast wordt er voor iedere belminuut € 0,10 (met een minimum van € 0,10 per gesprek) van uw prepaid tegoed afgeboekt.

U kunt uw afboekingen voor al uw toestellen inzien in de App: kies hiervoor de vier blokken rechts bovenin en klik dan op het prepaid tegoed. 

(**) Fair-use policy : Om misbruik te voorkomen behoudt LifeWatcher zich het recht voor om toestellen die meer dan 2 uur per maand alarmeren over te zetten naar een tarief van € 6,00 per 30 dagen vast plus € 0,10 per belminuut, met een minimum van € 0,10 per gesprek)

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.