fbpx

Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Als u het product binnen 14 dagen ongebruikt (d.w.z. als u het toestel niet heeft aangezet en de Simkaart heeft gebruikt) en onbeschadigd (en liefst in originele verpakking) retourneert, vergoedt LifeWatcher alle betalingen, inclusief eventuele activatie, administratiekosten en verzendkosten.

Als u het product in deze 14 dagen heeft gebruikt (d.w.z. als u een toestel heeft aangezet en de Simkaart heeft gebruikt), kunt u het product alleen retourneren als het onbeschadigd is en geen gebruikssporen heeft. LifeWatcher vergoedt dan wel het volledige aankoopbedrag, maar niet de activatie en administratiekosten. Een eventueel resterend Simkaart tegoed wordt ook niet vergoedt.

LifeWatcher mag wachten met terugbetalen tot het product onbeschadigd en in originele verpakking van u is ontvangen en zal de betaling aan u doen binnen 14 dagen na de dag waarop het retourformulier is ontvangen. LifeWatcher gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel waarmee u het product heeft betaald. De terugbetaling is kosteloos.

Na de bedenktijd van 14 dagen is het niet meer mogelijk om producten te retourneren tenzij het een garantiekwestie betreft.

Wanneer u een product wilt retourneren vult u dan het retourformulier in en stuur dit samen met het product naar One2track B.V., Afdeling Retour LifeWatcher, Walserij 13F, 2211 SJ Noordwijkerhout, Nederland. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten altijd voor uw rekening.

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€149*
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149*
Connect
LifeWatcher

Active

€169*

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €10 tegoed. Gratis verzending.

Exclusief €29,95 Eenmalige activatiekosten.