fbpx

Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Als u het product binnen 14 dagen onbeschadigd, compleet, in originele verpakking en zonder gebruikssporen retourneert, vergoedt LifeWatcher de volledige aankoop van uw toestel.

LifeWatcher mag wachten met terugbetalen tot het product onbeschadigd en in originele verpakking van u is ontvangen en zal de betaling aan u doen binnen 14 dagen na de dag waarop het retourformulier is ontvangen. LifeWatcher gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel waarmee u het product heeft betaald. De terugbetaling is kosteloos.

Na de bedenktijd van 14 dagen is het niet meer mogelijk om producten te retourneren tenzij het een garantiekwestie betreft.

Wanneer u een product wilt retourneren vult u dan het retourformulier in en stuur dit samen met het product naar LifeWatcher B.V.,Pletterij 25, 2211 JT Noordwijkerhout, Nederland. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten altijd voor uw rekening.

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.