fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Als u het product binnen 14 dagen onbeschadigd, compleet, in originele verpakking en zonder gebruikssporen retourneert, vergoedt LifeWatcher de volledige aankoop van uw toestel.

LifeWatcher mag wachten met terugbetalen tot het product onbeschadigd en in originele verpakking van u is ontvangen en zal de betaling aan u doen binnen 14 dagen na de dag waarop het retourformulier is ontvangen. LifeWatcher gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel waarmee u het product heeft betaald. De terugbetaling is kosteloos.

Na de bedenktijd van 14 dagen is het niet meer mogelijk om producten te retourneren tenzij het een garantiekwestie betreft.

Wanneer u een product wilt retourneren vult u dan het retourformulier in en stuur dit samen met het product naar LifeWatcher B.V.,Pletterij 25, 2211 JT Noordwijkerhout, Nederland. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten altijd voor uw rekening.

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>