fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veilige personenalarmering voor ouderen is lange tijd een kostbare aangelegenheid geweest in een kleine en onvolwassen markt. De markt voor gps-horloges voor kinderen is veel groter en verder ontwikkeld, met betere producten tegen lagere prijzen (vrijwel altijd zonder abonnement). De basistechnologie van kinder gps-horloges verschilt echter niet van die voor ouderen. Toen wij in contact kwamen met One2track (veruit de grootste leverancier van gps-horloges voor kinderen in Nederland) ontstond daarom al snel het idee om de technologie en efficiëntie van deze organisatie te gebruiken om de kosten voor personen alarmering voor ouderen drastisch te verlagen.

Samen met One2track hebben we nu een assortiment ontwikkeld van SOS-knoppen en horloges specifiek voor senioren. Op basis van een uitgebreid marktonderzoek hebben we de belangrijkste eisen en wensen van de doelgroep kunnen realiseren: eenvoudig en duidelijk in gebruik, uiterst betrouwbaar, lange batterijduur, betaalbaar en vooral zonder maandelijkse bankafschrijving van abonnementskosten.

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>