fbpx

Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

Wanneer een aansluiting op een Zorgcentrale?

Als u er niet zeker van bent dat uw hulpverleners altijd bereikbaar zijn (bijvoorbeeld als ze ‘s nachts hun telefoon uit hebben staan of overdag als uw mantelzorgers aan het werk zijn), en u toch zeker wilt weten dat er altijd iemand bereikbaar is als u hulp nodig heeft, dan is het verstandig om uw toestel aan te sluiten op een Zorgcentrale die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Deze aansluiting is nu mogelijk voor uw LifeWatcher toestel. LifeWatcher B.V. heeft hiervoor afspraken gemaakt met Stichting Zorgcentrale Noord.

Over Stichting Zorgcentrale Noord (ZCN) uit Beilen

ZCN is de Nederlandse zorgcentrale voor meer dan 50.000 mensen en meer dan 100 zorgorganisaties. ZCN is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Doordat de systemen van LifeWatcher en ZCN op elkaar zijn aangesloten ziet ZCN meteen wie er alarmeert. Ook als die persoon bewusteloos is, of moeilijk kan spreken. ZCN schakelt dan onmiddellijk de juiste zorg in als dat nodig is. Bij ZCN is dag en nacht een verpleegkundige met BIG registratie aanwezig. Zo wordt elke melding op de juiste manier opgevolgd. Van het beantwoorden van vragen, geven van advies, triage tot het snel inschakelen van een mantelzorger of professionele hulp. De persoonsalarmering van LifeWatcher met de Zorgcentrale van ZCN is daarmee een betrouwbaar en stabiel vangnet bij nood. Hiermee zijn LifeWatcher klanten altijd veilig verbonden met zorg.

De kosten van de aansluiting op Zorgcentrale Noord (ZCN)

De kosten van ZCN zijn eenmalig € 25,- (inclusief 15,- voor een 60 dagen proefperiode) plus € 7,50 per 30 dagen. Als u op dit moment € 7,50 per 30 dagen betaalt, wordt het tarief dus € 15,00 per 30 dagen. Let op: Uw Prepaid tegoed zal hiermee dus sneller opraken. Als u uw tegoed op is en u het tegoed niet tijdig ophoogt, vervalt de werking van het toestel en dus ook de diensten van ZCN. Wij raden aan om uw tegoed steeds met 6 maanden op te hogen om onbezorgd gebruik te maken van de diensten van ZCN.

Wat moet u doen om uw toestel aan te sluiten op Zorgcentrale Noord (ZCN)?

Als u een aansluiting op de Zorgcentrale op onze website bestelt, ontvangt u een inschrijfformulier. Dit moet u invullen en opsturen naar ZCN. De aansluiting op ZCN start als uw inschrijfformulier door ZCN is verwerkt en LifeWatcher de instelling van uw toestel heeft aangepast. Voor het aanpassen van de instelling (zodat het toestel naar ZCN belt) kunnen wij alleen doen als uw toestel door u is geactiveerd en aanstaat. U krijgt telefonisch (of uw opdrachtgever per E-mail indien u dit niet zelf heeft gedaan) bericht van LifeWatcher als uw toestel succesvol op ZCN is aangesloten. Wij streven ernaar uw aanvraag voor aansluiting altijd binnen 3 werkdagen te hebben afgerond.

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.