fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alarmeren en gebeld worden

LifeWatcher GPS toestellen hebben een eigen nummer en kunnen bellen en gebeld worden. Daarvoor hebben we een Nederlandse PrePaid Simkaart in het horloge geplaatst met een vast tarief per 30 dagen voor:

  • De verbinding met de centrale server, om de status en positiegegevens beschikbaar te maken in de App.
    De kosten hiervan zijn inbegrepen in het vaste tarief van uw Simkaart, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het datagebruik van het toestel.

  • De mogelijkheid om te bellen
    Bij onze toestellen zijn alle belkosten inbegrepen in het vaste tarief van uw Simkaart, zodat u zich daar ook nooit zorgen over hoeft te maken. 

U kunt eenvoudig uw contactpersoon bereiken door 3 seconden op de knop aan de rechterkant van het LifeWatcher Senior of LifeWatcher Active horloge te drukken, of door op de SOS knop te drukken bij de LifeWatcher Button). Uw contactpersoon wordt dan gebeld en alle hulpverleners krijgen een push melding in hun app. U heeft direct een spreek-luisterverbinding met uw contactpersoon. 

De Mobiele App voor iOS (Apple) en Android 

Om de instellingen aan te passen en de positiegegevens van de drager te bekijken, kunt u een gebruikersvriendelijke App downloaden van de Apple Store of Google Play (Android). U krijgt van ons een duidelijke uitleg over hoe u deze App kunt installeren en gebruiken en hoe u de gegevens van het horloge in de App kunt zien.

Het is mogelijk om meerdere toestellen in de App te zien. Via de App op uw mobiele telefoon kunt u het Prepaid saldo opwaarderen, het Prepaid verbruik inzien, maar ook veilige zones en SOS telefoonnummers van het toestel instellen en realtime de locatie van het toestel inzien.

Ouderen hulp

Hulp nodig met kiezen?

Ons team staat altijd voor u klaar mocht u vragen hebben. Zij kunnen u advies bieden welke van onze LifeWatcher opties het beste geschikt is voor uw situatie.

Pand LifeWatcher

+31 (0)85 130 53 10
Of doe de online keuzehulp

Lifewatcher app wallpaper Lifewatcher locatie app Lifewatcher app satteliet Lifewatcher app instellingen Lifewatcher app horlge instellingen Lifewatcher app gps tracking Lifewatcher app opwaarderen Lifewatcher app betalen

De app in het kort

  • Gebruiksvriendelijke App voor Android en iOS
  • Nauwkeurige locatiebepaling buiten en binnen met historie
  • Onbegrensd aantal leefcirkels
  • Eenvoudig opwaarderen van prepaid tegoed in de app
Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>