fbpx

Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

Alarmeren en gebeld worden

LifeWatcher GPS toestellen hebben een eigen nummer en kunnen bellen en gebeld worden. Daarvoor hebben we een Nederlandse PrePaid Simkaart in het horloge geplaatst met een tegoed van €10,- voor:

  • De verbinding met de centrale server, om de status en positiegegevens beschikbaar te maken in de App.
    De kosten hiervan zijn inbegrepen in het vaste deel van uw Simkaart, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het datagebruik van het toestel.

  • De mogelijkheid om te bellen
    Bij de LifeWatcher Senior en LifeWatcher SOS Button zijn deze kosten inbegrepen in het vaste deel van de kosten van uw Simkaart, zodat u zich daar ook nooit zorgen over hoeft te maken. Bij de LifeWatcher Active heeft u de mogelijkheid om het nooodnummer plus 10 extra nummmers te bellen. Wij verwachten dat daar veel meer mee gebeld gaat worden en hebben daarvoor een vriendelijk tarief van € 0,10 per belminuuut voor opgenomen

De Mobiele App voor iOS (Apple) en Android 

Om de instellingen aan te passen en de positiegegevens van de drager te bekijken, kunt u een gebruikersvriendelijke App downloaden van de Apple Store of Google Play (Android). U krijgt van ons een duidelijke uitleg over hoe u deze App kunt installeren en gebruiken en hoe u de gegevens van het horloge in de App kunt zien.

Het is mogelijk om meerdere toestellen in de App te zien. Via de App op uw mobiele telefoon kunt u het Prepaid saldo opwaarderen, het Prepaid verbruik inzien, maar ook veilige zones en SOS telefoonnummers van het toestel instellen en realtime de locatie van het toestel inzien.

Lifewatcher app wallpaper Lifewatcher locatie app Lifewatcher app satteliet Lifewatcher app instellingen Lifewatcher app horlge instellingen Lifewatcher app gps tracking Lifewatcher app opwaarderen Lifewatcher app betalen

De app in het kort

  • Gebruiksvriendelijke App voor Android en iOS
  • Nauwkeurige locatiebepaling buiten en binnen met historie
  • Onbegrensd aantal leefcirkels
  • Eenvoudig opwaarderen van prepaid tegoed in de app
Ouderen hulp

Hulp nodig met kiezen?

Ons team staat altijd voor u klaar mocht u vragen hebben. Zij kunnen u advies bieden welke van onze LifeWatcher opties het beste geschikt is voor uw situatie.

Klantenservice foto

+31 (0)85 130 53 10

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€149*
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149*
Connect
LifeWatcher

Active

€169*

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €10 tegoed. Gratis verzending.

Exclusief €29,95 Eenmalige activatiekosten.