fbpx
LifeWatcher header

Sleutelkluizen

Als u regelmatige zorg of onverwacht hulp nodig heeft, dan is het belangrijk dat uw zorgverleners ook bij u naar binnen kunnen om u te helpen. Bent u bijvoorbeeld slecht ter been of in huis gevallen, dan kunt u de deur mogelijk zelf niet meer open doen.

De meest gebruikelijke oplossing hiervoor is een sleutelkluis. Deze monteert u naast uw deur, en u hangt uw sleutel in deze kluis op. De hulpverlener kan deze kluis met een code openmaken. U kunt deze code eenvoudig zelf instellen.

Veel professionele zorgverleners hebben als eis dat hun klanten een sleutelkluis hebben, zodat hun zorgverleners altijd naar binnen kunnen als dat nodig is.

Let bij de aanschaf van een sleutelkluis goed op de kwaliteit. De sleutelkluizen die wij aanbieden zijn zeer robuust en moeilijk open te breken. Er zijn ook goedkopere varianten, maar die zijn vaak minder betrouwbaar.

Met een sleutelkluis kan uw hulpverlener altijd naar binnen.

Keyguard XL Sleutelkluis

€92,00

Onze Keyguard XL sleutelkluis (ook bekend onder Filex Security CR) is een sleutelkast die zeer geschikt is voor het delen van sleutels in de thuis- en mantelzorg.

Bekijk product

Puck KeySafe sleutelkluis

€164,95

De Puck Keysafe is een sleutelkluis met het Nederlandse SKG politiekeurmerk veilig wonen en is zeer geschikt voor het delen van sleutels in de thuis- en mantelzorg.

Bekijk product

ONTDEK MEER IN ONZE BLOG

Onze toestellen zijn voorzien van verschillende functies om het veiligheidsgevoel zo veel mogelijk te vergroten. Lees tips over het inschakelen van deze functies of artikelen waar Lifewatcher in bijdraagt.

LifeWacther logo

LifeWatcher is dé Nederlandse leverancier van kwalitatieve, betrouwbare en veilige persoonlijke alarmeringsproducten tegen een eerlijke en scherpe prijs.

Wij hechten veel waarde aan de privacy en beveiliging van onze gebruikers en investeren continue in innovatieve technologieën die de veiligheid van onze gebruikers waarborgen, waarbij continue bereikbaarheid en nauwkeurige traceerbaarheid gegarandeerd wordt. We kennen onze klant goed en kijken altijd naar oplossingen om onze gebruikers en diens verzorgers te ondersteunen en te voorzien van optimale dienstverlening met betaalbare en gebruiksvriendelijke producten.

Over ons

8.3

50 beoordelingen in de laatste 12 maanden 88% beveelt ons aan

Een kleine greep uit onze partners