fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoewel de meeste GPS-horloges voor kinderen zijn bedoeld, is LifeWatcher niet de enige partij die GPS-horloges levert voor ouderen. We geven u wel een paar tips mee:

Tip 1: Pas op voor onvoorspelbaar hoge Prepaid SIM-kaart kosten

Als u niet voor een SIM-kaart met een vast maandtarief kiest, past u dan op met uw GPS-tracking instellingen. Als de standaard instelling (1 maal per 10 minuten) ongeveer 3 EUR per maand aan data kost, bent u voor een hogere frequentie (1 maal per minuut) al snel EUR 30,- per maand kwijt. Uw Prepaid SIM-kaart is dan na enkele dagen leeg zonder dat u het in de gaten heeft. Bij sommige SIMkaarten lijkt het tarief laag te zijn, maar als er minimaal 100kb per GPS locatie wordt berekend (bijv bij Lebara SIM-kaarten) dan kunnen de kosten alsnog hard oplopen. Als u dan onverhoopt hulp nodig heeft kan het zijn dat u met uw GPS-horloge geen alarm meer kunt versturen.

Tip 2: Pas op voor 'gratis' SeTracker en Aibeile applicaties uit China

Deze 'gratis' Apps als SeTracker en Aibeile zijn natuurlijk niet echt gratis. Uiteindelijk moet u betalen van hinderlijke reclame op deze Apps af te komen en heeft u geen enkele garantie dat deze leveranciers uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Controleer altijd of uw leverancier van deze Chinese Apps aan de AVG wetgeving voldoet!

Tip 3: Pas op voor GPS-horloges met een onwerkbare 'knijper oplader'

Vooral voor ouderen is het bijna onmogelijk om deze knijperladers op de juiste manier met het horloge te koppelen:

 Oplader met knijper

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>