fbpx

Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

Simon (60) - Zoon van Piet (82)

"Sinds het overlijden van mijn moeder in 2018, kom ik wekelijks bij mijn vader over de vloer. Na het overlijden van mijn moeder is mijn vader mentaal flink achteruit gegaan. Hij is in een sociaal isolement geraakt en ziet en spreekt nauwelijks meer mensen. Ook merkte ik de afgelopen tijd, dat mijn vader wat vergeetachtiger wordt. Er gebeuren kleine ongelukjes in huis en hij is al eens verdwaald in de wijk. Dit zorgde voor grote onrust binnen onze familie. Ik heb mijn vader ingeschreven bij een ouderenzorginstelling, maar hier staat hij al twee maanden op de wachtlijst. Naar verwachting duurt het nog een half jaar voordat er een plekje in de buurt voor mijn vader beschikbaar is, zijn situatie is namelijk niet urgent genoeg. Gelukkig is de thuiszorg inmiddels ingeschakeld. Mijn vader krijgt elke avond bezoek van een verpleegkundige die hem verzorgt en samen met hem eet. Dit stelt mij gerust, maar toch wilde ik, buiten deze thuiszorg momenten, makkelijk in contact staan met mijn vader."

"Ik ben op zoek gegaan naar een gebruiksvriendelijk product waarbij ik gemakkelijk in contact kan komen met mijn vader. Aangezien mijn vader regelmatig verdwaald, vind ik nauwkeurige locatiebepaling uiterst belangrijk en noodzakelijk. We staan op de wachtlijst voor een ouderenzorginstelling dus ik wilde het liefst een product aanschaffen zonder maandabonnement. Mijn collega attendeerde mij op LifeWatcher. Dit product sprak mij direct aan. Na een kort telefonisch adviesgesprek met LifeWatcher heb ik gekozen voor de LifeWatcher Senior. Mijn vader is al op leeftijd, telefoneren lukt vaak niet omdat hij de telefoon niet hoort en de telefoonnummers vergeet. Het design van de LifeWatcher Senior is heel eenvoudig en het horloge heeft geen overbodige functies. Zo is het heel prettig dat de tijd en datum met grote, duidelijkere cijfers wordt getoond. Zeer begrijpelijk dus voor mijn vader, die slechts beperkte ervaring heeft met mobiele elektronica."

"Voor mij als zoon is de gratis app doorslaggevend geweest voor de aanschaf van dit product. Via de app kan ik alarmnummers instellen en herinneringsfuncties inschakelen. Ook kan ik via deze app een veilige cirkel instellen. Ik heb de veilige cirkel rondom zijn woning ingesteld. Zeker voor mijn vader die wat vergeetachtiger wordt, is dit ideaal. Het systeem geeft een signaal af wanneer mijn vader zich buiten deze veilige cirkel begeeft en wanneer hij de veilige cirkel (weer) betreedt. Via de app krijg ik direct inzicht in zijn locatie en sta ik met één druk op de knop in contact met mijn vader. Dit geeft een gerust en veilig gevoel."

Lees ook de andere ervaringsverhalen

Simon - LifeWatcher ervaring

"Via de app krijg ik direct inzicht in mijn vaders locatie en krijg ik een melding wanneer hij buiten zijn veilige cirkel komt. Dit geeft mij een gerust en veilig gevoel."

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€149*
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149*
Connect
LifeWatcher

Active

€169*

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €10 tegoed. Gratis verzending.

Exclusief €29,95 Eenmalige activatiekosten.