fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maartje (32) - Mantelzorger voor buurvrouw Nellie (77)

“Sinds een half jaar ben ik mantelzorger voor mijn buurvrouw Nellie. Ze is invalide en is ernstig ziek. Ze is alleenstaand en heeft geen kinderen. Dagelijks ontvangt ze thuiszorg om te helpen bij de inname van medicijnen en het aantrekken van haar steunkousen. Ik verzorg het huishouden, doe de boodschappen en kook drie keer in de week voor haar. Mijn buurvrouw heeft naast de thuiszorg weinig sociale contacten. Ik voel mij daarom erg verantwoordelijkheid voor Nellie, zeker omdat ze ook zo ziek is. Ik wilde daarom graag wat meer zicht hebben op de situatie wanneer ik aan het werk, of niet in de buurt ben. Nellie wil niet naar een verzorgingstehuis en is nog goed van geest. Ook houd ze er niet van om betutteld te worden. Ze is een trotse vrouw, maar haar gezondheid liegt er niet om. Ik wilde haar kunnen helpen wanneer het nodig is."

"Via internet ben ik op zoek gegaan naar een SOS button. Na verschillende aanbieders te hebben vergeleken ben ik uitgekomen bij LifeWatcher. Het geeft zowel mij als Nellie een veilig en gerust gevoel dat je met één druk op de knop in contact met elkaar staat. Wanneer het niet goed gaat met Nellie wil ik dit direct weten zodat ik meteen actie kan ondernemen. Ik ben dichtbij. Bovendien kan Nellie de SOS button eenvoudig gebruiken. Ze draagt hem om haar hals aan het meegeleverde halskoord. Zo heeft ze de noodknop altijd dichtbij. Het geeft haar een veilig gevoel dat ik gemakkelijk bereikbaar ben en snel ter plaatse kan zijn."

Lees ook de andere ervaringsverhalen

Maartje - LifeWatcher ervaring

"Mijn buurvrouw draagt de LifeWatcher SOS Button altijd dichtbij, om haar hals. Het geeft haar een veilig gevoel dat ik gemakkelijk bereikbaar ben en snel ter plaatse kan zijn."

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>