fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Esther (39) - Dochter van Els (74)

"Mijn moeder kwakkelde al maanden met haar gezondheid. Na een val van haar elektrische fiets een jaar geleden, waarbij ze haar knie en pols brak, was ze niet meer zo zelfverzekerd en mobiel als daarvoor. Ik merkte dat mijn moeder het spannend vond om alleen de deur uit te gaan omdat ze bang was, dat wanneer zij opnieuw zou vallen dit misschien wel op een plek gebeurde waar mogelijk geen voorbijgangers passeren. Als dochter vond ik het nog altijd erg moeilijk om na een bezoek mijn moeder alleen thuis achter te laten. Zonder hulp en zonder toezicht, mocht er iets vervelends gebeuren. Voor thuiszorg komt mijn moeder nog niet in aanmerking."

"Ik ben op zoek gegaan naar een betrouwbaar product waarbij ik direct in contact sta met mijn moeder indien nodig. Het moest allemaal niet te beladen zijn. Mijn moeder is namelijk nog goed van geest en wil absoluut niet bemoederd worden. Via internet ben ik bij LifeWatcher terecht gekomen. Mijn moeder is nog vrij actief en fietst graag. Tijdens haar fietstochtjes vergeet ze vaak haar mobiele telefoon en kon ik haar niet bereiken. Nu ze de LifeWatcher Active draagt, sta ik direct met één druk op de knop in verbinding met mijn moeder. En mocht mijn moeder niet in de gelegenheid zijn om mij te spreken, dan krijg ik via de App direct inzicht in de nauwkeurige locatie van mijn moeder. Dit geeft ons beiden een gerust en veilig gevoel. Een bijkomend voordeel is dat het horloge waterdicht is. Dus ook wanneer mijn moeder fietst in de regen blijft het horloge werken. Inmiddels is mijn moeder helemaal gewend aan haar LifeWatcher Active en draagt ze het horloge dagelijks. Het is eigenlijk gewoon een accessoire geworden. Ze is zelfverzekerder geworden en vindt het niet meer spannend om er alleen er op uit te gaan. Zij kan haar zelfstandige dagelijkse leven nu zo invullen zoals zij dat wil, zonder angst en onzekerheid. Lekker op de fiets een boodschapje doen of een blokje om. Ik ben er direct wanneer dat nodig is."

Lees ook de andere ervaringsverhalen

Esther - LifeWatcher ervaring

"Nu mijn moeder de LifeWatcher Active draagt, sta ik met één druk op de knop in verbinding met mijn moeder. Ook als zij op pad is."

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>