fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u op zoek naar een persoonlijk alarmeringssysteem voor ouderen? Misschien is de SOS knop een goede optie. Deze knop is de meest eenvoudige oplossing voor mobiel alarmeren. Bij het 3 seconden of langer op de knop drukken wordt de contactpersoon gebeld. Maar waar moet u op letten bij het kopen van een SOS knop voor ouderen? Bij het kiezen van SOS knoppen voor senioren zijn de volgende zaken het meest belangrijk:

Wifi locatiebepaling

Senioren zijn vaak binnen en daar is geen GPS signaal. Daarom is het belangrijk om een SOS-knop te kopen met locatiebepaling op basis van Wifi. Op deze manier kan altijd het juiste adres van de gebruiker worden bepaald. Of u nu thuis bent of niet.

Direct uitbellen

Sommige SOS knoppen bellen niet direct uit. Die geven slechts een melding aan een app. De gebruiker moet die melding opmerken en terugbellen. Dan is er pas contact met de hulpverlener. Voor senioren is dit niet altijd een veilige oplossing. Zij gebruiken de knop meestal alleen als het echt noodzakelijk is. Dan wilt u toch dat er direct contact gelegd wordt. Zorg dus dat u een SOS knop kiest die direct uitbelt.

Een App voor iOS en Android

In de wereld van verzorgers en mantelzorgers is de verdeling tussen Apple en Android telefoontoestellen ongeveer eerlijk verdeeld. Daarom is het belangrijk om er op te letten dat er voor alle verzorgers een app beschikbaar is. Dat betekent dat de leverancier zowel op iOS als Android de app aanbiedt.

Maandelijkse gebruikskosten

Tenslotte zijn natuurlijk ook de kosten belangrijk. De prijzen voor SOS knoppen lopen nogal uiteen. Grofweg van € 100,- tot aan € 370,- voor de duurste knop met oplader. Daarnaast lopen de maandelijkse gebruikskosten bij normaal gebruik ook behoorlijk uiteen. Dit verschilt van € 5,- per maand (LifeWatcher) tot wel € 19,- per maand. De maandelijkse gebruikskosten zijn uiteindelijk belangrijker dan de aankoopprijs. Omdat je hier langer aan vast zit. Het is dus goed om beide te vergelijken.

Nu u weet waar u op moet letten bij het kopen van een SOS knop kunt u gericht op zoek. Succes met het vinden van de perfecte SOS knop voor u. Hieronder ziet u de LifeWatcher SOS knop, bekijk de vele voordelen op de productpagina. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ouderen hulp

Hulp nodig met kiezen?

Ons team staat altijd voor u klaar mocht u vragen hebben. Zij kunnen u advies bieden welke van onze LifeWatcher opties het beste geschikt is voor uw situatie.

Pand LifeWatcher

+31 (0)85 130 53 10
Of doe de online keuzehulp

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>