Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

Bij het kiezen van een GPS-horloge voor senioren zijn de volgende zaken het meest belangrijk:

 • Wifi locatiebepaling
  Senioren zijn vaak binnen en binnen is er geen GPS signaal. Daarom is het belangrijk om een GPS-horloge te hebben met locatiebepaling op basis van Wifi waarmee altijd het juiste adres van het horloge kan worden bepaald, of u nu thuis bent of niet.

 • Eenvoud voor de gebruiker
  Voor senioren is eenvoud belangrijk. Andere functies op GPS-horloges zijn toch vaak te moeilijk of te onhandig met (te) kleine letters. Eenvoud voor de gebruiker (ook voor wat betreft de manier van opladen) is daarom belangrijker dan functies als berichten sturen en inspreken.

 • Direct uitbellen
  Sommige GPS-horloges bellen niet direct uit, maar geven een melding aan een App. Alleen als de gebruiker die melding opmerken en terugbellen, heeft u contact met uw hulpverlener. Voor senioren, die meestal alleen het alarm van hun GPS-horloge gebruiken als het echt nooodzakelijk is, is dit geen veilige oplossing. Zorg dat u een GPS-horloge kiest die direct uitbelt.

 • Een App voor iOS en Android
  Omdat de wereld van verzorgers/mantelzorgers grofweg 50/50 verdeeld is in gebruikers van iPhones en Android toestellen moet u erop letten dat er voor al uw verzorgers een App beschikbaar is en dat de leverancier deze dus zowel op iOS als Android aanbiedt.

De prijs voor GPS-horloges lopen nogal uiteen, grofweg van € 89,- tot € 249,- voor een horloge. Daarnaast lopen de maandelijkse gebruikskosten bij normaal gebruik ook behoorlijk uiteen, namelijk van € 5,- per maand (voor LifeWatcher producten) tot wel € 20,- per maand. De maandelijkse gebruikskosten zijn uiteindelijk veel belangrijekr dan de aankoopprijs.

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€149*
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€129*
Connect
LifeWatcher

Active

€169*

Inclusief Prepaid Simkaart met €10 tegoed. Geen verzendkosten in Nederland en België.

Exclusief €29,95 Eenmalige activatiekosten.

Volg ons op social media

Lifewatcher app wallpaper Lifewatcher locatie app Lifewatcher app satteliet Lifewatcher app instellingen Lifewatcher app horlge instellingen Lifewatcher app gps tracking Lifewatcher app opwaarderen Lifewatcher app betalen

Meest gestelde vragen

Een gebruiksvriendelijke app, volledig prepaid-simkaart en eenvoudige installatie.