fbpx

Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

Uw bestelling wordt de eerstvolgende werkdag na bestelling verzonden.

Wij verzenden via PostNL, de verzendtijd is 24 uur.  U ontvangt van ons automatisch een link waarmee u uw pakket kunt volgen.

Is een product onverhoopt niet op voorraad dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de eventuele doorlooptijd te bespreken. Bent u niet tevreden met deze langere doorlooptijd dan storten wij zonder discussie direct uw geld terug.

Bij bestellingen boven € 150,- zijn de verzendkosten naar adressen in Nederland en België gratis. Voor bestellingen tot € 150,- rekenen wij € 10,- aan verzend- en administratiekosten naar adressen in Nederland en België, tenzij anders vermeld. Neem voor bestellingen naar andere landen contact met ons op voor de kosten.

Betaling

Via de bestelomgeving van onze webwinkel kunt u onze producten bestellen en betalen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor IDEAL of Bancontact  of achteraf betalen met Klarna. Al onze producten zijn inclusief 21% BTW.

Meer informatie nodig?

Ons team staat altijd voor u klaar mocht u vragen hebben. Zij kunnen u advies bieden welke van onze LifeWatcher opties het beste geschikt is voor uw situatie.

Klantenservice foto

+31 (0)85 130 53 10

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.