fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het aankopen van een senioren horloge is soms een grote stap. Het is dan belangrijk dat u weet waar u op moet letten. Op deze pagina leest u de belangrijkste punten om aandacht aan te besteden bij de aankoop van een senioren horloge. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wifi locatiebepaling

Senioren zijn vaak binnen en binnen is er geen GPS signaal. Daarom is het belangrijk om een senioren horloge te hebben met locatiebepaling op basis van wifi. Zo wordt altijd het juiste adres van het horloge bepaald. Of u nu thuis bent of niet.

Eenvoud voor de gebruiker

Voor senioren is eenvoud belangrijk. Andere functies op GPS-horloges zijn vaak te moeilijk. Of te onhandig met (te) kleine letters. Eenvoud voor de gebruiker is daarom belangrijker dan functies zoals berichten sturen en inspreken. Dit geldt ook voor de manier van opladen. Hoe eenvoudiger het senioren horloge werkt, hoe meer het gebruikt wordt. Dit creëert een veilig gevoel voor de omgeving.

Direct uitbellen

Sommige senioren horloges bellen niet direct uit, maar geven een melding aan een App. Alleen als de gebruiker die melding opmerkt en terugbelt, is er contact met de hulpverlener. Voor senioren, die meestal alleen het alarm van hun GPS-horloge gebruiken als het echt noodzakelijk is, is dit geen veilige oplossing. Zorg dat u een GPS-horloge kiest dat direct uitbelt.

Een App voor iOS en Android

Over het algemeen zijn er onder verzorgers en mantelzorgers evenveel die Android toestellen gebruiken als een iPhone. Daarom moet u erop letten dat er voor alle verzorgers en mantelzorgers een App beschikbaar is. Dat betekent dat de leverancier deze app dus zowel op iOS als Android apparaten aanbiedt.

Maandelijkse gebruikskosten

De prijs voor senioren horloges loopt nogal uiteen. Grofweg zijn de prijzen van € 99,- tot € 399,- voor een GPS-horloge. Daarnaast lopen de maandelijkse gebruikskosten bij normaal gebruik ook behoorlijk uiteen. Namelijk van € 7,50 per maand (voor LifeWatcher producten) tot wel € 20,- per maand. De maandelijkse gebruikskosten zijn uiteindelijk veel belangrijker dan de aankoopprijs. Omdat deze over een langere termijn betaald worden.

Nu u weet waar u op moet letten bij het kopen van een senioren horloge kunt u gericht op zoek. Succes met het vinden van het perfecte senioren horloge voor u. Hieronder ziet u de LifeWatcher horloges, bekijk de vele voordelen.

Ouderen hulp

Hulp nodig met kiezen?

Ons team staat altijd voor u klaar mocht u vragen hebben. Zij kunnen u advies bieden welke van onze LifeWatcher opties het beste geschikt is voor uw situatie.

Pand LifeWatcher

+31 (0)85 130 53 10
Of doe de online keuzehulp

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>