fbpx

Vragen? 085 130 53 10 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wietske – Ergotherapeut bij een zorginstelling

“Ik ben ergotherapeut bij een zorginstelling. Zo kwam ik in contact met één van de cliënten, mevrouw Jansen. Mevrouw Jansen woont in een gesloten instelling, maar had een hele grote behoefte om alleen naar buiten te gaan. Zij woonde voorheen op nog geen 500 meter afstand van de instelling en kent de omgeving dus vrij goed. Ze werd bijna depressief dat ze niet naar buiten kon. Toen zijn we gaan nadenken hoe we ervoor kunnen zorgen dat mevrouw Jansen wel weer naar buiten kon. Zodat ze zich weer wat beter zou voelen.”

“Zo kwamen we op het idee van een alarmeringshorloge. We hebben eerst een horloge van een andere locatie geleend, om te kijken hoe het zou bevallen. Zij hebben dit product al langer in gebruik. Het product beviel goed en toen is er een LifeWatcher Senior voor mevrouw Jansen besteld. We hebben specifiek voor een horloge gekozen omdat dit een bekend voorwerp is. Dat is beter te begrijpen voor onze ouderen dan bijvoorbeeld de SOS Button. Daarvan is het lastiger uit te leggen dat ze die mee moet nemen. Het horloge doet ze gemakkelijk om haar pols. Het is ook gewoon een accessoire, daar durft ze goed mee rond te lopen. Het is voor haar ook heel duidelijk dat wanneer zij naar buiten gaat, ze het horloge moet dragen.”

“Mevrouw Jansen is ontzettend blij dat ze weer naar buiten kan! Ze is ook echt boos wanneer het horloge niet opgeladen is. Dan mag ze alleen onder begeleiding naar buiten, dat vindt ze vervelend. Doordat mevrouw Jansen zo blij is, is het personeel ook blij. Het simpele gebruik van dit alarmeringsproduct voorkomt zoveel onrust bij mevrouw Jansen. De afdeling waar zij onder valt beheert de mobiele app, zo kunnen ze altijd zien waar mevrouw Jansen is mocht zij wat langer weg zijn. Dat geeft ook het personeel veel rust tijdens hun werk.”

“Wij zijn ontzettend tevreden met het gebruik van de LifeWatcher Senior. Het is fijn dat het horloge gekoppeld is aan een mobiele app. Daar kunnen wij ook meerdere horloges aan toevoegen mocht het nodig zijn. Bovendien heeft het alarmhorloge geen abonnement, daardoor zitten we er niet onbedoeld lang aan vast. Ik zou dit product zeker aanraden. Het is fijn dat we de cliënt kunnen volgen, maar daardoor ook veel vrijheid kunnen geven. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat mevrouw Jansen er weer helemaal vrolijk door is!”

Lees ook de andere ervaringsverhalen

Wietske - LifeWatcher ervaring

"Met de LifeWatcher Senior kan de cliënt weer zelfstandig naar buiten. Dat geeft zowel haarzelf, als het personeel veel rust."

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€129,95
Connect
LifeWatcher

Active

€139,95
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149,95

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €15 tegoed. Gratis verzending.

1
?>